5 populiariausių pavasario mados stilių

Pavasaris jau visai šalia, o tai reiškia, kad laikas pradėti galvoti apie savo garderobo atnaujinimą pagal naujausias mados tendencijas. Štai 5 populiariausi pavasario mados stiliai:

  1. Pastelinės spalvos. Švelnūs, pasteliniai atspalviai – visada populiarus pavasario pasirinkimas, ne išimtis ir šie metai. Pagalvokite apie šviesiai rožinę, mėtų žalią ir mėlyną. Šios spalvos puikiai tinka jūsų išvaizdai suteikti moteriškumo.
  2. Kaklaraiščio dažai. Kaklaraiščių dažymas šiuo metu išgyvena labai svarbų momentą, todėl tai smagus ir žaismingas būdas savo pavasario garderobui suteikti šiek tiek spalvų. Ieškokite surišamų viršūnių, suknelių ir net aksesuarų, tokių kaip šalikai ir krepšiai.
  3. Kraštas. Fringe yra puikus būdas pridėti šiek tiek judesio ir tekstūros jūsų aprangai. Ieškokite kutais detalių ant viršūnių, suknelių ir net batų.
  4. Apkarpytos viršūnės. Apkarpytos viršūnės yra puikus būdas pademonstruoti savo viduriuką ir suteikti įvaizdžiui šiek tiek žaismingumo. Derinkite juos prie kelnių ar sijonų aukštu liemeniu, kad gautumėte madingą, pavasariui paruoštą aprangą.
  5. Gėlių atspaudai. Gėlių atspaudai yra pagrindinis pavasario pasirinkimas, o šiais metais yra daugybė pasirinkimų. Ieškokite drąsių, spalvingų atspaudų ant suknelių, viršūnių ir net kelnių.
    1. Džinsas ant džinsinio audinio. Dvigubas džinsas, taip pat žinomas kaip kanadietiškas smokingas, sugrįžo į madą ir yra įdomus ir jaudinantis būdas sužadinti džinsinio audinio tendencijas. Galite pasirinkti tradicinį džinsinį vaizdą nuo galvos iki kojų arba derinti skirtingus džinso atspalvius ir stilius.
    2. Maxi suknelės. Maxi suknelės yra universalus ir stilingas pavasario pasirinkimas, puikiai tiks tiek kasdieniam, tiek puošniam renginiui. Ieškokite glotnių, lengvų audinių ir ryškių raštų, kad įgautumėte madingą klasikinį stilių.
    3. Momentinės rankovės. „Statement“ rankovės yra puikus būdas savo aprangai suteikti dramatiškumo ir susidomėjimo. Ieškokite viršūnių ir suknelių su perdėtomis rankovėmis, tokio stiliaus kaip pūkas, varpelis ar vyskupas.
    4. Plačios kelnės. Plačios kelnės – stilingas ir patogus pavasario pasirinkimas, puiki alternatyva tradiciniams siauriems džinsams. Ieškokite aukšto juosmens modelių iš lengvų audinių, tokių kaip linas ar medvilnė.
    5. Sportas. Athleisure, arba atletikos įkvėpta mada, vis dar stiprėja ir tai puikus būdas įtraukti komfortą ir stilių į savo pavasario garderobą. Ieškokite stilingų spalvų ir raštų bėgikų, antblauzdžių ir kitų sportiškų detalių.

    Nesvarbu, koks yra jūsų asmeninis stilius, šiame sąraše tikrai yra kažkas, kas padės atnaujinti savo garderobą naujam sezonui. Laimingo apsipirkimo!

Jei esate mama, ieškanti savo vaikui ko nors stilingo ir praktiško, šį pavasarį galite rinktis iš daugybės pasirinkimų. Štai keletas madingų kūrinių, į kuriuos reikia atsižvelgti:

  1. Patogūs ir stilingi batai. Šį pavasarį jūsų vaikas daug laiko praleis ant kojų, todėl svarbu rasti patogius ir stilingus batus. Ieškokite smagių spalvų ir raštų sportbačių ar sandalų, kurie patiks jūsų vaikui.
  2. Lengvos striukės ir paltai. Pavasaris gali būti nenuspėjamas dėl oro sąlygų, todėl visada pravartu po ranka turėti lengvą striukę ar paltą. Ieškokite smagių spalvų ar raštų stilių, kurie patiks jūsų vaikui.
  3. Žaismingos suknelės ir sijonai. Suknelės ir sijonai yra kiekvieno vaiko drabužių spinta, o šį pavasarį galima rinktis iš daugybės žaismingų ir spalvingų variantų. Ieškokite lengvų audinių, tokių kaip linas ar medvilnė, stilių, kurie puikiai tinka šiltesniam orui.
  4. Patogūs ir stilingi antblauzdžiai. Antblauzdžiai yra universalus ir patogus pasirinkimas tiek berniukams, tiek mergaitėms, o šį pavasarį galima rinktis iš daugybės madingų variantų. Ieškokite smagių spalvų ir raštų stilių, kurie patiks jūsų vaikui.
  5. Linksmi ir spalvingi aksesuarai. Aksesuarai yra puikus būdas suteikti savo vaiko aprangai asmeniškumo, o šį pavasarį galima rinktis iš daugybės smagių ir spalvingų variantų. Ieškokite smagių spalvų ir raštų kepurių, šalikų ir krepšių, kurie patiks jūsų vaikui.

Susiję straipsniai

Fly High with Trendy Bird-Themed Mugs from Home by Alex
29
Jul

„Home by Alex“ tikime kasdienių akimirkų magija. Nesvarbu, ar tai pirmas kavos gurkšnis ryte, ar paguodos puodelis arbatos pasibaigus ilgoms dienoms, mes siekiame, kad šios akimirkos būtų dar ypatingesnės. Todėl džiaugiamės galėdami pristatyti savo naują paukščių tematikos puodelių kolekciją, sukurtą tam, kad į jūsų kasdienybę įneštų įnoringumo ir džiaugsmo.

Custom HTML