Skriskite aukštai su madingais paukščių tematikos puodeliais iš namų, kurį sukūrė Alex

Šou žvaigždė: Fountains Birds Puodelis: Mūsų Fountains Birds puodelis yra išskirtinis šios kolekcijos kūrinys. Su meile pagamintas iš patvarios keramikos, šis puodelis yra ne tik indas jūsų mėgstamiems gėrimams, bet ir stiliaus bei asmenybės išraiška. Blizgus apdaila ir ryškus paukščio raštas puikiai papildo bet kurią virtuvę ar biurą.

Puodelis Fountains Birds yra dviejų dydžių:

  • 11 uncijų puodelis, kurio matmenys yra 3,79 colio (9,6 cm) aukščio ir 3,25 colio (8,3 cm) skersmens.
  • Didesnis 15 uncijų puodelis, kurio aukštis yra 4,69 colio (11,9 cm), o skersmuo – 3,35 colio (8,5 cm).

Šį puodelį ne tik malonu naudoti, bet ir lengva jį prižiūrėti. Galima plauti indaplovėje ir mikrobangų krosnelėje, todėl karštais gėrimais galėsite mėgautis be jokio vargo.

Tvarumas širdyje: Alex namuose esame įsipareigoję siekti tvarumo. Puodelis Fountains Birds gaminamas pagal poreikį, o tai reiškia, kad nėra perteklinės gamybos. Kai pasirenkate mūsų gaminius, darote pasirinkimą, kuris yra naudingas jums ir aplinkai.

Išvada: Fountains Birds puodelis yra daugiau nei tiesiog puodelis – tai paprastų kasdienių akimirkų, kurios daro gyvenimą gražų, šventė. Taigi kodėl gi nesuteikus savo dienai linksmumo ir stiliaus su mūsų paukščių tematikos puodeliais? Užsisakykite savo Fountains Birds puodelį šiandien ir mėgaukitės kiekvienu gurkšniu stilingai!

Sekite naujienas apie mūsų madingus produktus. Nekantraujame pasidalinti tuo, kas bus toliau Alekso namuose!

Susiję straipsniai

Custom HTML