10 būdų, kaip atnaujinti savo namus su biudžetu

Jei norite savo namams suteikti naujos išvaizdos nepažeisdami pinigų, yra daugybė būdų, kaip atnaujinti savo erdvę su biudžetu. Štai 10 idėjų, kaip pradėti:

  1. Pakeiskite senas pagalves arba pridėkite naujų. Tai vienas iš paprasčiausių ir pigiausių būdų atnaujinti savo namų interjerą. Galite tiesiog nusipirkti naujų pagalvių arba susigrąžinti senas naujais audiniais.

  2. Atnaujinkite savo baldus. Senesni baldai gali būti atnaujinti arba perdažyti, ir tai gali turėti didelės įtakos bendrai jūsų namų išvaizdai. Jei neturite laiko ar įgūdžių patys atnaujinti baldų, galite ieškoti pigių baldų turgelių ar sendaikčių parduotuvių, kur rasite gerų baldų už mažesnę kainą.

  3. Pakeiskite arba pridėkite naujų šviestuvų. Šviestuvai gali turėti didelės įtakos jūsų namų atmosferai, todėl jų atnaujinimas gali būti vienas iš efektyviausių būdų atnaujinti namus turint pakankamai biudžeto. Galite rinktis iš plataus nebrangių šviestuvų asortimento arba galite ieškoti naudotų šviestuvų turguose.

  4. Pridėkite naujų dekoratyvinių elementų. Maži smulkmenos, pavyzdžiui, nauji užuolaidų strypai, nauji rankšluosčiai ar dekoracijos, gali labai pakeisti jūsų namų interjerą. Ieškokite pigių dekoratyvinių elementų rinkų arba pasitelkite savo kūrybiškumą ir pasigaminkite kai kuriuos iš jų patys.

  5. Atnaujinkite savo virtuvės spinteles. Senas virtuvės spinteles galima atnaujinti perdažant arba pridedant naujas rankenas. Tai gali būti pigesnė alternatyva perkant naujas spinteles ir gali turėti didelės įtakos jūsų virtuvės išvaizdai.

  6. Pridėkite naujų laikymo dėžučių ar krepšelių. Pridėję saugojimo sprendimų ne tik padės sutvarkyti jūsų namus, bet ir suteiks dekoratyvumo. Ieškokite nebrangių laikymo galimybių arba pasinaudokite savo kūrybiškumu ir pernaudokite senus namuose turimus konteinerius ar dėžutes.

  7. Atnaujinkite arba pridėkite naujų užuolaidų. Senas užuolaidas galima atnaujinti apdengiant naujais audiniais – tai gali būti pigesnė alternatyva naujų užuolaidų įsigijimui. Taip pat galite pridėti papildomų užuolaidų ar užuolaidų strypų, kad jūsų namų interjeras būtų įvairesnis.

  8. Pridėkite naujų kilimėlių ar kilimėlių. Kilimėliai ir kilimėliai gali turėti didelės įtakos jūsų namų interjerui, o jų atnaujinimas gali būti pigesnė alternatyva įsigyjant naujus. Ieškokite pigių kilimėlių rinkų arba pasitelkite savo kūrybiškumą ir pasigaminkite savo kilimėlius naudodami senus audinius ar kitus namuose turimus daiktus.

  9. Atnaujinkite savo sienas. Sienų perdažymas ar tapetų klijavimas gali turėti didelės įtakos jūsų namų interjerui, tačiau tai gali būti daug laiko ir brangus projektas. Jei neturite laiko ar noro visiškai perdažyti sienas, galite pridėti papildomų tapetų ar sienų meno elementų, kad jūsų namų interjeras taptų įvairesnis.

  10. Pridėkite naujų augalų. Augalai ne tik daro jūsų namus gražiau, bet ir gali pagerinti oro kokybę ir padaryti jūsų namus svetingesnį. Ieškokite pigių augalų turgų arba pasinaudokite savo kūrybiškumu ir pasigaminkite savo vazonus naudodami senus vazonus ar kitus namuose turimus daiktus.

Neleiskite, kad mažas biudžetas sulaikytų jūsų namus nuo to, ko jie nusipelnė. Pasitelkę šiek tiek kūrybiškumo ir protingai apsipirkę, galite atnaujinti savo namus su nedideliu biudžetu ir sukurti savo svajonių erdvę.

Susiję straipsniai

Fly High with Trendy Bird-Themed Mugs from Home by Alex
29
Jul

„Home by Alex“ tikime kasdienių akimirkų magija. Nesvarbu, ar tai pirmas kavos gurkšnis ryte, ar paguodos puodelis arbatos pasibaigus ilgoms dienoms, mes siekiame, kad šios akimirkos būtų dar ypatingesnės. Todėl džiaugiamės galėdami pristatyti savo naują paukščių tematikos puodelių kolekciją, sukurtą tam, kad į jūsų kasdienybę įneštų įnoringumo ir džiaugsmo.

Custom HTML