„Atraskite mokomąsias pramogas su daugiafunkciniais muzikos kūdikių įrankių blokais!

Daugiafunkcinės muzikos kūdikių įrankių kaladėlės, rūšiuojantys mokomuosius žaislus

Pristatome daugiafunkcinius muzikinius kūdikių įrankių blokus, rūšiuojančius mokomuosius žaislus – puikiai tinka mažiesiems besimokantiems!

Ieškote linksmo ir lavinančio žaislo, kuris padėtų jūsų mažyliui lavinti pažintinius, fizinius ir muzikinius įgūdžius? Neieškokite daugiau, nes naujieji daugiafunkciniai Muzikiniai kūdikių pavarų blokai, rūšiuojantys lavinamieji žaislai yra tobulas žaislas jūsų augančiam vaikui!

Ugdykite savo įgūdžius su šiuo linksmu žaislu

Daugiafunkciniai muzikiniai kūdikių įrankių kaladėlių rūšiavimo mokomieji žaislai skirti padėti įvairaus amžiaus vaikams išmokti problemų sprendimo, rankų ir akių koordinacijos, spalvų atpažinimo ir paprastų matematikos įgūdžių. Jame yra įvairių formų ir dydžių ryškiaspalvės kaladėlės, ryški ir linksma muzikinė dėžutė bei žaidimų lenta, skirta kūdikiams sužinoti apie priežastis ir pasekmes.

Kas jame puiku

  • Blokai pagaminti iš plastiko be BPA, todėl galite būti tikri, kad jie yra saugūs jūsų mažyliui.
  • Blokai yra ryškių spalvų ir tekstūros, todėl patrauklūs kūdikiams ir mažiems vaikams.
  • Jo unikalus dizainas skatina jūsų mažylį statyti, krauti ir rūšiuoti kaladėles įvairiais būdais, kad jie ugdytų savo problemų sprendimo įgūdžius.
  • Muzikos dėžutė leidžia kūdikiams tyrinėti savo muzikinius sugebėjimus skambant ryškiai ir linksmai melodijai.
  • Vaikai gali išmokti atskirti spalvas, formas ir skaičius žaidimo lentoje.
  • Komplektuojamas su nešiojimo dėže, kad būtų patogu laikyti ir nešiotis.
  • 🎶Pridedamos baterijos, todėl galite iškart pradėti žaisti!🎶

Puikus mokomųjų žaislų įvadas

Daugiafunkcinės muzikos kūdikių įrankių kaladėlės, skirtos rūšiuoti mokomuosius žaislus, yra puikus būdas paskatinti jūsų vaiką mokytis ir atrasti. Naudodami šį žaislą galite padėti savo mažyliui lavinti pažintinius, fizinius ir muzikinius įgūdžius, kol jis dar mažas. Spalvingos kaladėlės ir muzikos dėžutė suteiks pramogų valandų valandas, o žaidimų lenta padės jūsų kūdikiui mokytis spalvų, formų ir skaičių. Iš karto pradėkite savo mažylį su šiuo „viskas viename“ lavinamuoju žaislu!

Spustelėkite čia norėdami peržiūrėti prekę

Susiję straipsniai

Custom HTML