„Pasiruoškite nuotykiams bet kur su nešiojamu šunų vandens buteliu ir maisto konteineriu“

Nešiojamas šunų vandens butelis ir maisto talpa, skirta maitinti lauke

Palengvinkite keliones lauke su nešiojamu šunų vandens buteliu ir maisto konteineriu

Šią vasarą vežate savo šuniuką į kelionę ar stovyklauti? Įsitikinkite, kad esate visiškai pasirengę bet kokiai situacijai, naudodami nešiojamąjį šunų vandens butelį ir maisto konteinerį. Šis būtinas priedas palengvina šuniuko šėrimą kelyje ir užtikrina, kad turėsite visas atsargas, kurių reikia, kad jūsų šuniukas būtų sveikas ir hidratuotas, nesvarbu, kur esate.

Stilingas ir patvarus

Šis nešiojamas šunų vandens butelis ir maisto konteineris yra pagamintas iš aukštos kokybės, maistui tinkamų medžiagų, kurios gali atlaikyti sunkumus keliaujant lauke. Elegantiška ir stilinga išvaizda lengvai taps jūsų šuniuko lauko drabužių spintos pratęsimu. Jis puikiai tinka visų tipų nuotykiams, nuo trumpų kelionių iki ilgų žygių.

Patogus ir universalus

Šis nešiojamas šunų vandens butelis ir maisto konteineris yra geriausias kelionių draugas. Vienoje pusėje yra iki 11,5 uncijos vandens jūsų šuniukui, o kitoje pusėje yra 4,4 uncijos maisto sandariame, sandariame inde. Butelis yra lengvai nešiojamas ir gali būti pritvirtintas prie bet kokio pavadėlio, kuprinės ar diržo.

Patogus ir saugus

Šis nešiojamas šunų vandens butelis ir maisto talpa sukurta taip, kad būtų patogu ir paprasta naudoti. Vandens buteliuke yra lengvai atidaromas skląstis, skirtas greitai užpildyti buteliuką, taip pat jame yra vožtuvas, apsaugantis nuo išsiliejimo, kad jūsų šuniuko vanduo būtų saugus. Maisto konteineris taip pat turi sandarų sandariklį, kad maistas būtų šviežias ir be kenkėjų ar šiukšlių.

Pagrindinės savybės ir privalumai:

  • Pagaminta iš aukštos kokybės, maistinių medžiagų
  • Stilingas ir patvarus dizainas
  • Telpa 11,5 uncijos vandens ir 4,4 uncijos maisto
  • Lengvai nešiojamas ir tvirtinamas prie bet kokio pavadėlio, kuprinės ar diržo
  • Lengvai atidaromas fiksatorius vandens buteliui papildyti
  • Apsaugos nuo išsiliejimo vožtuvas, kad vanduo būtų saugus ir patikimas
  • Sandarus sandariklis, kad maistas būtų šviežias ir be kenkėjų ir šiukšlių
Neleiskite, kad jūsų šuniukas būtų alkanas ar ištroškęs, kai esate kelyje. Turėdami nešiojamąjį šunų vandens butelį ir maisto talpyklą, galite būti tikri, kad jūsų šuniuku visada bus pasirūpinta bet kokioje lauko situacijoje. 🐕

Spustelėkite čia norėdami peržiūrėti prekę

Susiję straipsniai

Custom HTML