„Niekada nepraleiskite valgio: pristatome 3,5 l išmanųjį automatinį kačių ir šunų tiektuvą“

3,5 l išmanusis automatinis tiektuvas, nerūdijančio plieno dubuo, laikmatis katėms ir šunims

Niekada nepraleiskite kito patiekalo: pristatome 3,5 l išmanųjį automatinį tiektuvą, nerūdijančio plieno dubenį, laikmatį katėms ir šunims

Ar nerimaujate dėl savo pūkuoto draugo, kai esate toli nuo namų? Nesijaudinkite naudodami 3,5 l išmanųjį automatinį tiektuvą, nerūdijančio plieno dubenį, laikmatį katėms ir šunims! Ši sudėtinga lesyklėlė skirta jūsų augintiniui laiku ir reikiamu kiekiu maitinti, todėl jums niekada nereikės jaudintis, kad jis nebus pašertas. Išmaniojo automatinio tiektuvo funkcijos:
  • Nerūdijančio plieno maisto dubuo patvarumui ir ilgalaikiam naudojimui
  • Laikmačio funkcija, leidžianti nustatyti konkrečius maitinimus jūsų augintiniui
  • Lengvai naudojamas skaitmeninis ekranas, rodantis šėrimo laiką
  • 3,5 l talpa, skirta laikyti pakankamai maisto, kad būtų galima šerti gyvūną kelioms dienoms
  • Elegantiškas ir modernus dizainas puikiai atrodys bet kuriuose namuose

Pamaitinkite savo augintinį nepraleisdami ritmo

3,5 l „Smart Auto Feeder“ yra puikus būdas jūsų augintinio maitinimui pagal tvarkaraštį. Nesvarbu, ar esate toli nuo namų, užsiėmę darbe, ar tiesiog neturite laiko skirti kiekvieną dieną savo augintiniui šerti, ši lesyklėlė pasirūpins, kad maistas būtų patiekiamas kiekvieną kartą. Pagaminta iš patvaraus nerūdijančio plieno, tiekimo dubuo sukurtas tarnauti ilgus metus. Dubuo yra nuimamas, kad būtų lengvas valymas, o jo talpa yra 3,5 l, todėl yra daug vietos jūsų augintinio maistui laikyti.

Suprogramuotas ir paruoštas aptarnauti

Su Smart Auto Feeder skaitmeniniu ekranu lengva nustatyti tikslų valgymo laiką. Tiesiog paspauskite mygtukus, kad nustatytumėte pageidaujamą laiką ir lesyklėlė aptarnaus jūsų augintinį tiksliai tada, kai to norėsite. Jūs netgi galite atidėti aptarnavimo laiką, jei jums reikia pakoreguoti tvarkaraštį. Dėl savo elegantiško ir modernaus dizaino Smart Auto Feeder puikiai tiks prie jūsų namų dekoro. Dėl minimalistinės išvaizdos ir kompaktiško dydžio jis puikiai tinka bet kokiai virtuvei, miegamajam ar svetainei. 😃 Atsisveikinkite su rūpesčiu dėl savo augintinio šėrimo su 3,5 l išmaniuoju automatiniu tiektuvu, nerūdijančio plieno dubenėliu, laikmačiu katėms ir šunims! Dėl patvarios konstrukcijos, lengvai naudojamo ekrano ir elegantiško modernaus dizaino ši lesyklėlė jūsų pūkuotas draugas bus pamaitintas ir laimingas akimirksniu.

Spustelėkite čia norėdami peržiūrėti prekę

Susiję straipsniai

Custom HTML