„Visiškai priedai: pridėkite unikalią sulaužytą guminę antį prie savo plento dviračio sąrankos“

Broken Wind Guminis Duck Plento Dviračių Motoro Šalmas Važiavimo dviračiu Priedai Pakabos Automobilio Apdaila - Juoda/geltona

Pristatome Broken Wind Rubber Duck Plento dviračio motoro šalmas važiavimo dviračiu priedai pakabinami automobilio papuošimai – juoda/geltona

Jei ieškote tobulo būdo papuošti savo plento dviratį, ieškokite „Broken Wind Rubber Duck Road Bike Motor“ šalmo, važiavimo dviračio priedai, pakabinami automobilio papuošimai – juoda/geltona. Šis naujoviškas ir akį traukiantis aksesuaras puikiai tinka visų lygių ir stilių dviratininkams, suteikiant stiliaus ir apsaugos važiuojant.

Patvirtinta sauga: apsauga, kuria galite pasikliauti

„Broken Wind Rubber Duck“ ne tik puikiai atrodo, bet ir sukurta atsižvelgiant į saugumą. Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, šis prieinamas šalmas yra sertifikuotas ir patvirtintas visoms važiavimo sąlygoms. Nesvarbu, ar naudojate jį gatvėje, bekelėje ar nelygioje vietovėje, galite pasitikėti, kad „Broken Wind Rubber Duck“ suteiks jums ir jūsų dviračiui reikalingą apsaugą.

Aukščiausios kokybės dizainas: detalės, kurios daro skirtumą

Broken Wind Rubber Duck iš kitų dviračių priedų išsiskiria unikaliu dizainu. Dviejų spalvų – juodos ir geltonos – apvalkalas su žaismingu guminiu antienos pakabuku, šis šalmas leis jums atrodyti gerai ir apsaugoti jus. Be to, reguliuojami dirželiai patogiai priglunda nepriklausomai nuo jūsų dydžio.

Užbaikite savo išvaizdą sulaužytu vėjo gumos šalmu

Pasiruošę išsiskirti kitame važiavime? 🚴🏼‍♀️ Tada nelaukite – griebkite Broken Wind Rubber Duck Road Bike Motor šalmą šiandien. Dėl intriguojančio dizaino, neprilygstamų saugos standartų ir prieinamos kainos šis šalmas padės jums pakelti dviračių sportą į kitą stiliaus lygį.

Iš pirmo žvilgsnio: sulūžęs vėjo kaučiuko motociklo motociklo šalmas

  • Dviejų spalvų apvalkalas - juoda ir geltona - su žaismingu guminiu antienos pakabuku
  • Aukštos kokybės medžiagos, sertifikuotos ir patvirtintos visoms važiavimo sąlygoms
  • Reguliuojami dirželiai patogiam prigludimui
  • Smagus dizainas ir puiki apsauga už mažą kainą


Spustelėkite čia norėdami peržiūrėti prekę

Susiję straipsniai

Custom HTML