„Atsisveikink su klaidinimu su laidais – pristatome 15 W greito „4-in-1“ belaidžio įkrovimo stotelę, skirtą „iPhone“

ir iPhone<!--nl--><!--nl-->15 W greitas keturi viename sulankstomas belaidis įkrovimas, skirtas iPhone 12, 11, 8, Apple Watch, Airpods Pro

Atsisveikinkite su klaidinimu su laidais: pristatome 15 W greito „4-in-1“ belaidžio įkrovimo stotelę, skirtą „iPhone“

Pavargote blaškytis su laidais ir laidais, kai reikia įkrauti „Apple“ įrenginius? Pasisveikinkite su nauja 15 W greito „4-in-1“ sulankstoma belaidžio įkrovimo stotele, skirta „iPhone 12“, 11, 8, „Apple Watch“ ir „Airpods Pro“! Ši belaidžio įkrovimo stotelė yra puikus sprendimas įkrauti visus Apple įrenginius vienoje vietoje. Integruotas Qi belaidžio įkrovimo blokas leidžia vienu metu maitinti iki keturių įrenginių ir nereikia netvarkingų laidų ir laidų. Dėl savo elegantiško ir kompaktiško dizaino jis puikiai tinka ant bet kokio stalviršio, stalo ar šoninio stalo.

Jūsų viskas viename įkrovimo sprendimas

  • Pagaminta iš patvarių, aukštos kokybės medžiagų ir sukurta taip, kad išlaikytų laiko išbandymą.
  • Vienu metu įkrauna iki keturių įrenginių su 15 W greito įkrovimo galia.
  • Pasižymi tylia aušinimo konstrukcija, kuri išsklaido šilumą ir neleidžia sugadinti įrenginio net įkraunant kelis įrenginius.
  • Lengvas ir nešiojamas dizainas leidžia lengvai pasiimti bet kur.
  • Suderinamas su iPhone 12, 11, 8, Apple Watch ir AirPods Pro.

Jokių laidų ir vargo

Atsisveikinkite su susivėlusiais laidais ir netvarkingais laidais ir mėgaukitės patogiu bei efektyviu įkrovimu naudodami 15 W spartų „4-in-1“ sulankstomą belaidę įkrovimo stotelę, skirtą „iPhone“! Prijunkite stotelę ir vienu metu įjunkite visus įrenginius. Dėl integruoto Qi belaidžio įkrovimo padėklo taip pat galite lengvai įkrauti savo įrenginius belaidžiu būdu.

Įkraukite savo įrenginius stilingai 💁‍♂️

15 W sparti „4 viename“ sulankstoma belaidžio įkrovimo stotis, skirta „iPhone“, atrodo puikiai, kol ji veikia. Elegantiškas ir stilingas dizainas tiks prie bet kokio interjero, o sulankstomas dizainas leidžia lengvai nešiotis ir laikyti. Be to, įmontuota LED indikatoriaus lemputė šviečia, kad žinotumėte, jog jūsų įrenginiai kraunasi. Taigi, dabar galite įkrauti savo įrenginius stilingai ir patogiai.

Gaukite savo šiandien

Nelaukite – įsigykite 15 W spartų „4 viename“ sulankstomą belaidį „iPhone“ įkrovimo stotį šiandien ir mėgaukitės efektyviu bei patogiu įkrovimu. Dėl savo elegantiško ir stilingo dizaino, greito įkrovimo galios ir nešiojamumo ši „viskas viename“ įkrovimo stotelė yra puikus būdas įjungti visus „Apple“ įrenginius. Įsigykite savo dabar ir pasinaudokite stilingai!

Spustelėkite čia norėdami peržiūrėti prekę

Susiję straipsniai

Custom HTML